Az internet közüzemi szolgáltatássá nőtte ki magát: "felhő" lett.

Egyre több felhasználó - köztük nagy cégek is - olyan állományokkal, programokkal dolgoznak, melyek nem saját számítástechnikai parkuk, hanem az internet felhőjének a része.

A Gartner jóslata szerint a cégek 2012-ben a cégek  egyötöde leépti IT parkját. (http://www.gartner.com/it/page.jsp?id=1278413) A közösségi oldalak és alkalmazások (pl. Facebook), valamint a mobiltelefonok között egyre nagyobb lesz az átjárás. Eljött az "Always on" ideje...

A Star TreK régebbi részei szinte nézhetetlenek, mert annyira elavult a technika, amit akkor "űrkorszakinak" gondoltak. Emellé jönnek még a röhejes ruhák és a nevetséges frizurák. A digitális kultúra olyan sebességgel változik, hogyha fontos elemként belekerül valamilyen számítástechnikai alkalmazás egy filmforgatókönyvbe (ahogy nálam lesz) akkor ... hát fel kell kötni a gatyát, hogy ne égjen be az ember.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr191772399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása