"Egy ivászattal töltött éjszaka után nem tudok rosszabbat elképzelni, mint arra ébredni, hogy fekszik melletted valaki, akinek nem emlékszel a nevére, hogy hol találkoztatok, és hogy mitől halt meg." (ismeretlen)

forrás: http://yoda.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=473802

A forgatóköny 10. perce (és így 10.  oldala) körül itt az ideje az "Inciting Incident"-nek, az alapvető konfliktusnak. Én azonban "in medias res" akarok kezdeni, vagyis rögtön a problémával indítok, hogy aztán be lehessen mutatni az előzményeket. Az időszálakat is több szempontból kell bemutatnom. De persze fogalmam sincs, hogy hogyan.

Azt hiszem azt csinálom, amit minden rendes egyetemista tenne... mások gondolatait lopom el :), vagyis utánaolvasok a kérdésnek. Lássuk, mások hogyan csinálták: http://www.imsdb.com/!

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr701810831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása