Wtotah 2010.03.16. 10:29

Betépve

Egy orvostanhallgató, hogy fel tudjon készülni az anatómia szigorlatára a végsőkig tanult. Amikor már nem fogott az agya, elfogadott egy társától egy olyan gyógyszert, mely sokszorosára növelte emlékezeti kapacitását, és a tanulási sebességét. Meg is tanult mindent villámgyorsan.

A meglepetés a szigorlaton érte: ugyan mindent tudott, de semmit sem tudott felidézni. Egy dolgot ugyanis nem tudott: a gyógyszer állapotfüggő tanulást hoz létre, és KIZÁRÓLAG csak akkor hívható elő az így megszerzett tudás, hogyha a delikvens újból létrehozza a tanulásnál meglevő állapotot: vagyis újból beveszi a gyógyszert.

Drogos hatásokat, viselkedési mintákat kerestem a PCP-hez, amit majd a főszereplőm be fog venni. Miután teljesen krumpli vagyok a témában, ezért még van mit olvasnom, hogy a droghoz kapcsolódó jelenetek - legalább egy kicsit - hihetőek legyenek.

Szólj hozzá!

Címkék: drog

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr591843358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása