Robert Pattinson tehetséges, és elszántan színész akar lenni. Még nem megy teljesen. Néha - mint a szappanoperákban - elér oda, ahol már csak drámaian tud nézni. Na jó, néha a szemöldökét is fájdalmasan ráncolja...

Máskor viszont úgy csillog, mint valami titkos - csiszolatlan - gyémánt a kavicsok között. Nincs birtokában a színészmesterség fortélyainak. Nem képzett. Nem profi. Tanulnia kell, mégpedig kegyetlenül sokat: drámaórák, színészmesterség, meg  a többi, és akkor valóban kiváló lehet. Addig is megpróbál jól játszani, érdekes filmeket választani, értékes munkákat csinálni az "Alkonyat" mellett/helyett.

Nehéz, hogyha a rajongói elvakultak: nem látják, hogy hogyan játszik, és nem igazán érdekli őket az sem, hogy miben, ahogy azt a következő interjú is mutatja (ahol is a "riporternő" szerint a "Remember me" nagyon hasonlít a "Twilight"-hoz, mert itt is szerelemről van szó.... Jajjj.) 

 Marilyn Monroe már sztárként iratkozott be 1955-ben az Actor's Stúdió színiiskolájába.

Ha Robert Pattinson színész akar lenni, neki is sürgősen mestert kell keresnie, és akkor egyszer nagyon jó lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr401981224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása