Karácsonykor jelentősen megnő az öngyilkosságok száma. Ehhez- szerintem - nagy segítséget jelentenek  az ilyenkor vetített filmek.

Minek nyálas, családilag összeborulós, hujdeszeretlekédes filmeket adni?! Akinek van családja, az éppen az unokahugát mászatja a hátán, vagy pedig a nagymama beiglijét tömi. Akármit is csinál, tévét nem néz, az biztos.

Aki viszont magányos; vagy a szeretője éppen a családjával bontogat, annak az egészségének ezek a filmek nem tesznek jót. 

Szerencsére már vannak tematikus csatornák. Az AXN tovább nyomja a Csillagkapu-t (lassan jön a maraton is!) és a Spektrumon is lehet tájékozódni a selyemhernyó neveléséről.

Én egy ismerősöm halállistájára is felkerültem, aki elszántan különböző körleveleket küldözget ("küld el gyorsan 12 ismerősönek, és..."). Tőle megérkeztek az ilyenkor szokásos csillogó karácsonyi képeslapok (5 mega). Amikor a nyuszival és a cicával kellett a hóembert felépíteni, hogy aztán vidám táncot lejtsenek,  hát bevallom, az én fejemben is megfordult az öngyilkosság gondolata.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr772546198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása