Isaac Asimov szerint a legjobb népszerűség az íróé. Ahhoz elég, hogy egy zsúfolt étteremben a legjobb asztalt kapja, de ahhoz szerencsére már nem, hogy az utcán meg/letámadják a rajongók.

Mindenki fent van... az iwiw-en, a facebook-on, twitteren... valahol. Hollywood tiltja sztárjainak, hogy maguk is írjanak, de nem tilthatja meg a rajongóknak, hogy ŐK írjanak, vagy egyéb más módon tartalmakat osszanak meg.

A Google street view a felhasználók képeinek feltöltésével bővíti szolgáltatását: http://index.hu/tech/2010/03/01/felhasznalok_fotoival_reszletesebb_lett_a_street_view/

A felhasználók pedig fotóznak, videóznak és meg is osztják egymással a honlapokon és a Youtube-on keresztül. Percre pontosan jelzik a twitter-en, hogy kedvenc sztárjuk éppen hol van, mit csinál, mit eszik, milyen könyvet visz a hóna alatt, vagy éppen kit, és hogyan csókolt meg...

Egy interjúban egy színész elmondta, hogy megtanulta, hogy SEHOL se maradjon tovább, mint 20 perc, mert ennyi idő elég, hogy valaki üzenjen a Twitteren, hogy látta. Innen pedig 5 percen belül ott teremnek a rajongók.

 A filmemben RupertClum zenészként ilyen sztár lesz: ember, árnyék nélkül. Fogalma sincs, hogy mit kezdjen ezzel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr1001802070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása