Utálom a zombifilmeket. Sehogy sem dob fel a dülöngélő hullák látványa, és a sikoltozó nőktől is kilel a frász. De, ha van ötös zombifilm, akkor  a "Legenda vagyok"az.

Will Smith kigyúrt és mélázó, tettrekész és filozofikus. Kiválóan játszik, és ettől minden egy kicsit valószerűbb, egy kicsit szomorúbb lesz. A kihalt New York pedig annyira élethű, hogy - még az eddigieknél is jobbban - sajnálom, hogy nem ott születtem.

(Mennyire más lenne nézni, hogyha ismerném a helyszínt. Ha Neville professzor a kihalt Blahán száguldozna, vagy a lepukkant Moszkva téren lődözne.)

Persze a zombik is támadnak, és a világ is megmenekül, de korántsem ezért érdemes megnézni: Will Smith a posztapokaliptikus legenda.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr822328948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása