A youtube-al megállapodott három francia filmeseket tömörítő szervezet, hogy legális feltöltések után jogdíjat kapjanak.

A tévéknek lőttek. Amúgy is, de így aztán végleg.

Nyáron nem volt tévém. (Na és akkor mi van?!)  Nadeugyebár net nélkül egy tapottat se lehet menni. Vidáman eltelt az a pár hét, nem hiányzott egy műsor sem. Régen még mindenképpen látnom kellett az aznapi híreket, de mosmost már nem akarok "kék fény"-t nézni. Egyszer megszámoltam 12 bűnügyi, vagy aközeli hírt tartalmazott az egyik kereskedelmi adó hiradója. Aztán jönnek a "hoogymikvannak" hírek és társaik. Szellő Istvánnal. HUH...

Ha bármilyen film elérhető on-line, akkor miért nézném a "Borzalmas halál visszavág6"-ot este az RTL-en? Akkor a hírek és aktualitások miatt kapcsoljam be a készüléket? Az a gáz, hogy a csatornák tájékozatlanok és le vannak maradva. A tematikus portálokon minden gyorsabb, frissebb és részletesebb. Hírekért a csomóponti hírportálokra megyek; interjúkat, klippeket, akármiket a youtube-on nézek; az aktuális sorozatokat letöltöm.

Talán menekülési útvonalat jelent a személyre szabott "étlap" összeválogatása (pl. T-home-os készülékkel sorozatfelvételek készítése, és a reklámok lendületes áttekerése). De a régi valós időben történő tévézésnek vége. Eljött a netes filmadatbázisok, személyre szabott programajánlók, és műsorfolyam-összeállítások ideje.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr432508455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása