Már a második olyan sorozatba futunk bele, aminek nincs vége ("V", "The Event"). Cliffhanger, gigapuffancsok és talán majd lesz folytatás, ha elég sokan nézték. (Hát azért erre nem vennék mérget)

Így aztán persze a történet hatalmas durranással indul, forog, pörög, és egyre kuszább ás kuszább lesz. Ezer szál, izgalmak, csak éppen nem valamifelé halad a történet, hanem ....  megy előre, mászik, bonyolódik, a főhős küzd.... főgonosz... akármi...

"Az Esemény" forgatókönyvíróját egyébként meg hozzá kellene adni  kötni a szerelmi szál női tagjához és egy lendületes rugással teleportálni valami távoli glóbuszra. Ott irogasson ilyen remekműveket, amit majd a csodanő el is visong játszik.

Ezer bőrt akarnak lehúzni egy sorozatról (ha már úgyis nézik). Nehogymá' abbahagyjuk, hátha még hoz egy kis pénzt. Nincs zárás, nincs vége a történetnek, a pénz elfogyott.

Mi meg  csak nézzünk szépen, ügyesen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rupertclum.blog.hu/api/trackback/id/tr553406066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása